fixus-logo

Palvelut

Tarjoamme kattavat varaosapalvelut niin uusiin kuin vanhoihin autoihin merkistä riippumatta. Meiltä saat myös lisävarusteet, tarvikkeet ja voiteluaineet kaikkiin tarpeisiin.

Asiantuntevaa palvelua juuri sinulle ja sinun autollesi! Meiltä saat maan laajimmat valikoimat alkuperäislaatuisia autovaraosia, varusteita, voiteluaineita ja muita kemikaaleja, työkaluja, autonrenkaita ja vanteita sekä kiinnitystarvikkeita. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy myymälästämme, tilaamme sen sinulle ja voit noutaa sen tavallisesti jo seuraavana päivänä.

Autokemikaalit

Valikoimistamme löydät muun muassa automaalit, lasinpesunesteet, jäähdytys- ja jarrunesteet kaikille merkeille käyttökohteisiin. Meiltä löydät myös kattavan valikoima autovahoja, autonpesuaineita ja autonhoitotuotteita.

Kiinnitystarvikkeet

Merkkikohtaiset kiinnikkeet, pultit, ruuvit, mutterit ja aluslevyt. Yli 10 000 nimikkeen valikoima kiinnitystarvikkeita ja merkkikohtaisia kiinnikkeitä ja kiinnikesarjoja takaa pysyvän kiinnityksen myös muihin kuin autoilun tarpeisiin.

Lisävarusteet

Auton yleisimpiä lisävarusteita ovat kumimattosarjat, tavaratilamatot sekä erilaiset kuljetusratkaisut, kuten suksiboksit, kattotelineet sekä polkupyörän kuljetustelineet. Saat meiltä myös autostereot, autokaiuttimet sekä istuinsuojat

Työkalut

Perinteiset käsityökalut, kuten iskuporakoneet, ruuvinvääntimet, jakoavaimet, kiintolenkkiavaimet ja erilaiset vasarat sekä autojen korjauksessa vaadittavat erikoistyökalut ovat kaikki saatavilla myymälöistämme.

Varaosat

Myymämme autovaraosat ovat laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Varaosiemme valmistajat tekevät osia myös suoraan autovalmistajille, joten voit huoletta luottaa niiden laatuun!

Öljyt

Autovalmistajien hyväksymät moottoriöljyt ja vaihteistoöljyt sekä muut voiteluaineet kaikille merkeille, olipa voitelutarpeesi tai ajoneuvosi minkälainen tahansa.

Renkaat ja vanteet

Nastarenkaat, kitkarenkaat ja kesärenkaat eri hintaluokissa sekä laaja valikoima alumiinivanteita. Kysy myös peräkärryjen renkaita, vanteita sekä rengas- ja vannepaketteja!

Lasku/osamaksu

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen tai muiden hankintojen maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla, ja saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Palvelumme 

Olemme Malmin alueella toimiva YRITYSMYYNTIIN keskittynyt varaosakauppa, joka panostaa ennen muuta hyvään ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun sekä laadukkaisiin varaosiin. YRITYSMYYMÄLÄMME toimii Koivunen Oy:n kanssa samassa pihapiirissä, joten tuotteiden saatavuus on helppoa ja nopeaa. Meiltä löydät kattavasti varaosat, tarvikkeet, työkalut sekä merkkikohtaiset erikoistyökalut.

Tervetuloa!


Yhteistyökorjaamot

Autokorjaamo Teholehto Oy

Kivipyykintie 6
01260 Vantaa
0400 465 214

www.autokorjaamoteholehto.fi
teholehto.oy@gmail.com
Ajo-ohje

CarCorner Ky

Rattitie 26 B
00700 Helsinki
044 022 0685

www.carcorner.fi
info@carcorner.fi
Ajo-ohje

FastFix Autohuolto

Sienitie 34
00760 Helsinki
044 977 8009

www.fastfixhelsinki.fi
toimisto.fastfix@gmail.com
Ajo-ohje

Huoltis Tapanila

Hiidenportti 10
00730 Helsinki
09 350 6070

www.huoltis.fi
tapanila@huoltis.fi
Ajo-ohje

Huoltis Vantaanportti

Virkatie 7
01510 Vantaa
09 591 56360

www.huoltis.fi
vantaanportti@huoltis.fi
Ajo-ohje

Metsälän Autohuolto Oy

Ormuspellontie 10
00700 Helsinki
0400 728 233

www.metsalanautohuolto.fi
metsalanautohuolto@gmail.com
Ajo-ohje

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla. Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Lue lisää tästä